Bed & Breakfast verzekering

Bed & Breakfast verzekering

Goed verzekerd met de B&B polis

Uw Bed & Breakfast verzekeren? We denken met u mee

Het is goed om na te denken over welke risico’s u loopt als Bed & Breakfast eigenaar en wat dit voor financiële gevolgen kan hebben. Wij denken daar graag over mee welke Bed & Breakfast verzekering belangrijk is. Veel Bed & Breakfast eigenaren hebben niet in de gaten dat ze vaak geen dekking hebben op de opstalverzekering wanneer er een Bed & Breakfast in de woning is. Wanneer er door de Bed & Breakfast een ernstige schade ontstaat, kan de verzekeraar de claim afwijzen. Dit kan grote financiële gevolgen hebben.

Beginnen met een Bed & Breakfast?

Bed & Breakfast beginnen? Wij zorgen voor de juiste verzekeringen

Als u een Bed & Breakfast begint dan wilt u alles goed geregeld hebben. Naast de vergunningen zijn ook de verzekeringen van belang. Wilt u weten welke verzekering nodig is om een goede start te maken? Vraag onze BB polis adviseur vrijblijvend om advies en een offerte. 

Bel met onze B&B adviseur

Onze B&B polis

Uw woonhuis is uw grootste bezit en daarom wilt u dit goed beschermen. Zeker als u ook regelmatig gasten over de vloer heeft.  Een doorsnee opstalverzekering biedt alleen dekking voor een Bed & Breakfast als dat expliciet in de polis is vastgelegd. Wij kunnen uw woning met gastenkamers (al dan niet in een apart gastenverblijf) uitstekend en voordelig voor u verzekeren.

Gratis bezoekservice van uw Bed & Breakfast

Gratis bezoekservice van uw Bed & Breakfast

Wij brengen u altijd een bezoek om uw woonhuis te bekijken en nader kennis te maken. Tijdens dit bezoek bepalen wij de herbouwwaarde of wij schakelen iemand hiervoor in.

Vraag een offerte aan

De belangrijkste kenmerken van het Bed & Breakfast verzekeringspakket


B&B Woonhuisverzekering /Opstalverzekering
Met deze verzekering is het woonhuis of bijgebouw waarin uw B&B is gevestigd goed verzekerd bij schade. U heeft een totaaldekking en glas kan worden meeverzekerd. En u krijgt garantie tegen onderverzekering als de waarde is vastgesteld door de verzekeraar. 

B&B Inboedelverzekering
Zeker bij een Bed and Breakfast mag een inboedelverzekering niet ontbreken. Doordat u zoveel verschillende gasten ontvangt, is de kans namelijk aanwezig dat er spullen stuk gaan of zoek raken. Het gaat dan niet alleen om spullen in de gastenkamers, maar ook uw om privéeigendommen. U heeft een totaaldekking (alle van buiten komende onheilen) en uw kantoorinventaris is meeverzekerd tot € 2.500,-. U kunt ook de ‘buiten het huis-dekking’ meeverzekeren. 

B&B Aansprakelijkheidsverzekering
Als u gasten ontvangt, bent u als eigenaar verantwoordelijk voor hun veiligheid tijdens hun verblijf.  Met de aansprakelijkheidsverzekering bent u verzekerd voor € 2.500.000,- per gebeurtenis. U heeft geen eigen risico.

B&B Rechtsbijstandverzekering
Als B&B- eigenaar kunt u helaas ook in een juridisch conflict raken met een gast of leverancier. Een normale rechtsbijstandverzekering dekt dit niet. U heeft als B&B eigenaar een speciale rechtsbijstandsverzekering nodig die de kosten dekt voor een advocaat of incasso. 

 

Persoonlijke aandacht en een unieke polis in Nederland

B&B POLIS IS EEN PRODUCT VAN VLC & PARTNERS

Wat bieden wij u?
Persoonlijke aandacht en een op maat advies vinden wij vanzelfsprekend. We bekijken uw Bed & Breakfast situatie om zo de best passende adviezen en oplossingen te bieden.

Uniek
Onze B&B polis is uniek in de markt. Het biedt op maat gesneden verzekeringsoplossingen voor alle vormen van Bed & Breakfast. Vraag nu een offerte aan.

LEES MEER OVER B&B POLIS
5842

Kim Vissers | Adviseur B&B polis

Onze B&B polis is uniek in de markt. Het biedt op maat gesneden verzekeringsoplossingen voor alle vormen van Bed & Breakfast.