Over ons

Over ons

B&B polis is een product van VLC & Partners

B&B polis

B&B polis is een product van VLC & Partners

VLC & Partners richt zich met hoge kwaliteit dienstverlening op het gebied van risicomanagement en advies en bemiddeling van verzekeringen op de zakelijke en particuliere markt. Met persoonlijke aandacht, gecombineerd met grondige kennis van zaken, bedienen wij specifieke doelgroepen gericht op de bovenkant van de markt.

Ook richten we ons met Private Insurance met specifiek verzekeringsadvies en financiële planning op vermogende particulieren, DGA’s, zakelijke en medische professionals.

Ons team

Ons team van adviseurs staat dagelijks voor u klaar. Wij kiezen voor persoonlijke aandacht en zorgen voor een passende oplossing die aansluit bij uw wensen en behoeften. U weet bij ons altijd waar u aan toe bent. Wij bieden u zekerheid, gemak en heldere afspraken. U kunt bij ons zowel uw levens- als schadeverzekeringen afsluiten. Voor uzelf en uw gezin.

Persoonlijke aandacht en een unieke polis in Nederland

B&B POLIS IS EEN PRODUCT VAN VLC & PARTNERS

Wat bieden wij u?
Persoonlijke aandacht en een op maat advies vinden wij vanzelfsprekend. We bekijken uw Bed & Breakfast situatie om zo de best passende adviezen en oplossingen te bieden.

Uniek
Onze B&B polis is uniek in de markt. Het biedt op maat gesneden verzekeringsoplossingen voor alle vormen van Bed & Breakfast. Vraag nu een offerte aan.

LEES MEER OVER B&B POLIS
5546

Kim Vissers | B&B Polis

Onze B&B polis is uniek in de markt. Het biedt op maat gesneden verzekeringsoplossingen voor alle vormen van Bed & Breakfast.